Verdachte auto-inbraken en bedrijfsinbraak Zoetermeer aangehouden

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – In de nacht van 3 op 4 mei vonden er vijftien auto-inbraken plaats op verschillende locaties in Zoetermeer. Uitgebreid onderzoek door forensisch en tactisch rechercheurs leidde op donderdag 13 juni tot de aanhouding van een 31-jarige man, zonder vaste woonplaats. De man wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een bedrijfsinbraak in een Zoetermeers restaurant op 14 mei.

De verdachte meldde zich op uitnodiging voor een verdachtenverhoor aan het politiebureau en werd daar aangehouden. Tijdens zijn verhoor bekende hij aan de politie de auto-inbraken en een inbraak in een restaurant, De verdachte zit nog vast en wordt vrijdag 15 juni voorgeleid voor de rechter-commissaris.

- Advertisement -

Doe altijd aangifte
De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer? Doe dan altijd aangifte! Op www.politie.nl vindt u meer informatie over de manieren waarop u aangifte kunt doen. Uw informatie geeft ons een beter beeld van de door u gemelde criminaliteitsvorm. Zo kunnen wij deze weer beter bestrijden.

Een autokraker is vaak een gelegenheidsdief
Als u waardevolle spullen zoals een smartphone, laptop of navigatiesysteem in uw auto achterlaat, grijpt een autokraker zijn kans. Laat dus niets in uw auto liggen, ook al bent u maar eventjes weg. Ziet u iemand die zich verdacht bij auto’s ophoud, bel dan direct 1-1-2.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...