zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Recherche zoekt getuigen overval woning Harry Pauwlaan Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Harry Pauwlaan, zaterdag 16 juni omstreeks 06.30 uur.

Een 52-jarige Haagse schrok om 06.30 uur wakker van geluid in haar woning en trof drie mannen in haar huis. Zij raakte met de mannen in een worsteling waarna zij de woning uit wist te vluchten. Direct werd 112 gebeld, waarna agenten met spoed naar de woning gingen. De daders waren inmiddels vertrokken, een zoektocht in de omgeving leverde niets op. Of er daadwerkelijk iets is weggenomen, moet nog blijken. Het slachtoffer hield aan de worsteling een aantal blauwe plekken over, maar had geen medische behandeling nodig.

De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Heeft u zaterdagochtend 16 juni iets gezien in de omgeving van de Harry Pauwlaan dat met deze zaak te maken kan hebben? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -