zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Moeder en dochter niet overleden door misdrijf Tagoreplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De moeder en haar zwaar gehandicapte dochter die zondagmiddag in hun flat aan de Tagoreplaats werden aangetroffen, zijn  overleden door een noodlottige samenloop van omstandigheden. Dat meldt de politie. Moeder is waarschijnlijk in de woning onwel geworden of gevallen en overleed daardoor. Haar dochter was niet in staat om voor zichzelf te zorgen en overleed korte tijd later.

Familie van de vrouw heeft zondag aan de bel getrokken. Ze kregen geen contact met hen en vrijdag waren ze ook niet meer gezien toen haar dochter opgehaald zou worden met speciaal vervoer.  De politie ging zondag aan het eind van de middag de woning binnen en trof de twee overleden aan.

Het AD meldde dat er mogelijk sprake zou zijn van een familiedrama in de flat, dit is de volgens de politie niet aan de orde. De familie van het slachtoffer is ingelicht met de uitkomsten van het onderzoek.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -