woensdag, mei 25, 2022
11.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Automobilisten schieten met vuurwapens na aanrijding in Rotterdam

- advertentie -

Twee automobilisten hebben dinsdagavond het vuur op elkaar geopend na een aanrijding. De twee hadden kort daarvoor op de Erasmusbrug een aanrijding gekregen maar gingen vervolgens achter elkaar aan. Op de Honingerdijk liepen de gemoederen hoog op waarna er over en weer werd geschoten.

Beide partijen schoten met vuurwapens op elkaar. Er raakte wonder boven wonder niemand gewond bij deze gevaarlijke schietpartij. De politie heeft volgens RTV Rijnmond twee personen aangehouden, naar de ander wordt nog gezocht. De politie onderzoekt of er relatie is tussen de twee partijen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,217VolgersVolg
- advertentie -