vrijdag, mei 14, 2021
10.8 C
Rotterdam
vrijdag 14 mei 2021

Item nep vuurwapens en andere zaken in Team West

Den Haag – In de uitzending van Team West waarschuwt politieagent Gert van bureau Leidschendam Voorburg om geen nepvuurwapens mee te nemen de straat op. Onlangs ging hij op een melding af waarbij een jongen met een vuurwapen werd gezien. Het liep gelukkig met een sisser af. De volgende zaken komen ook in de uitzending van Team West en Opsporing verzocht aan bod:

Woninginbraak Deborah Hoeve | Gouda
Op 29 mei wordt de bewoner van de Deborah Hoeve in Gouda wakker van een inbreker. Hij roept en hoort op de begane grond iemand wegrennen en de voordeur dichtslaan. De inbreker steelt een laptop en geld. Er worden camerabeelden van de verdachte getoond.

Woninginbraak Drossaardslag | Gouda
In de ochtend van 7 mei ontdekken bewoners aan de Drossaardslag in Gouda dat er in hun woning is ingebroken. De slachtoffers missen portemonnees en bankpassen. Diezelfde nacht pint een man op diverse locaties met de gestolen bankpassen. Er worden camerabeelden getoond van de pinner.

Overval avondwinkel Goeverneurlaan | Den Haag
Op 14 april overvalt een gewapende man de avondwinkel aan de Goeverneurlaan in het Laakkwartier. De verdachte bedreigt de medewerker met een vuurwapen terwijl er ook drie klanten in de winkel zijn. De overvaller eist geld uit de kassa en vlucht met buit op een fiets weg. Er worden camerabeelden getoond van de dader.

Diefstal uit slijterij Theresiastraat | Den Haag.
Op 14 mei zijn drie mannen in de Gall & Gall in de Theresiatraat. Terwijl een van de mannen de verkoopster afleidt stelen de andere twee een hoeveelheid drank. Er worden camerabeelden van de verdachten getoond.

Diefstal elektrische fiets Boogaardplein | Rijswijk
In het laatste kwartaal 2017 wordt vanaf het Boogaardplein in Rijswijk een dure elektrische fiets gestolen. Onbekend is hoe de verdachte de fiets heeft weten te openen. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

Brandstichting woonwagen Bleiswijkse weg | Zoetermeer
In de nacht van 13 april 2018 sticht een man brand aan een woonwagen aan de Bleiswijkseweg. Eerder werd al aandacht voor deze zaak gevraagd in Team West. Vanavond zal er in Opsporing Verzocht ook aandacht voor deze brandstichting gevraagd worden. Er worden camerabeelden van de verdachte getoond.

Inbraak Supermarkt Waldhoornplein | Rijswijk
6000 pakjes sigaretten worden begin december 2017 door een inbreker in vuilniszakken gestopt en meegenomen bij de inbraak in de supermarkt aan het Waldhoornplein. De verdachte is bijna 20 minuten binnen geweest en gefilmd tijdens zijn activiteiten.

Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de Whatsapptiplijn: 06-17214856.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht vanavond  ivm het WK voetbal om 20.35 op NPO2 en op woensdag om 12.00 uur herhaald op NPO2.

Related Articles

Scooterrijders gewond na botsing Burgemeester Jamessingel Gouda

0
Gouda - Twee bestuurders van een scooter zijn donderdagavond gewond geraakt nadat zij door een...

Brand verwoest woning Groenlust Gouda

0
Gouda - Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het...

Gewonde man zwaait met mes Zweedsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdagavond op de Zweedsestraat in Rotterdam een man aangehouden. De...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Duncan Laurence treedt op bij Eurovision Village

Duncan Laurence treedt op bij Eurovision Village [...]

Stadsarchief Rotterdam zoekt namen slachtoffers bombardement

Stadsarchief Rotterdam zoekt namen slachtoffers bombardement [...]

Politie houdt gewonde man aan in Zweedsestraat

Politie houdt gewonde man aan in Zweedsestraat [...]

Nida vindt politie Marconiplein buitenproportioneel

Nida vindt politie Marconiplein buitenproportioneel [...]

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg