zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Item nep vuurwapens en andere zaken in Team West

- advertentie -

Den Haag – In de uitzending van Team West waarschuwt politieagent Gert van bureau Leidschendam Voorburg om geen nepvuurwapens mee te nemen de straat op. Onlangs ging hij op een melding af waarbij een jongen met een vuurwapen werd gezien. Het liep gelukkig met een sisser af. De volgende zaken komen ook in de uitzending van Team West en Opsporing verzocht aan bod:

Woninginbraak Deborah Hoeve | Gouda
Op 29 mei wordt de bewoner van de Deborah Hoeve in Gouda wakker van een inbreker. Hij roept en hoort op de begane grond iemand wegrennen en de voordeur dichtslaan. De inbreker steelt een laptop en geld. Er worden camerabeelden van de verdachte getoond.

Woninginbraak Drossaardslag | Gouda
In de ochtend van 7 mei ontdekken bewoners aan de Drossaardslag in Gouda dat er in hun woning is ingebroken. De slachtoffers missen portemonnees en bankpassen. Diezelfde nacht pint een man op diverse locaties met de gestolen bankpassen. Er worden camerabeelden getoond van de pinner.

Overval avondwinkel Goeverneurlaan | Den Haag
Op 14 april overvalt een gewapende man de avondwinkel aan de Goeverneurlaan in het Laakkwartier. De verdachte bedreigt de medewerker met een vuurwapen terwijl er ook drie klanten in de winkel zijn. De overvaller eist geld uit de kassa en vlucht met buit op een fiets weg. Er worden camerabeelden getoond van de dader.

Diefstal uit slijterij Theresiastraat | Den Haag.
Op 14 mei zijn drie mannen in de Gall & Gall in de Theresiatraat. Terwijl een van de mannen de verkoopster afleidt stelen de andere twee een hoeveelheid drank. Er worden camerabeelden van de verdachten getoond.

Diefstal elektrische fiets Boogaardplein | Rijswijk
In het laatste kwartaal 2017 wordt vanaf het Boogaardplein in Rijswijk een dure elektrische fiets gestolen. Onbekend is hoe de verdachte de fiets heeft weten te openen. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

Brandstichting woonwagen Bleiswijkse weg | Zoetermeer
In de nacht van 13 april 2018 sticht een man brand aan een woonwagen aan de Bleiswijkseweg. Eerder werd al aandacht voor deze zaak gevraagd in Team West. Vanavond zal er in Opsporing Verzocht ook aandacht voor deze brandstichting gevraagd worden. Er worden camerabeelden van de verdachte getoond.

Inbraak Supermarkt Waldhoornplein | Rijswijk
6000 pakjes sigaretten worden begin december 2017 door een inbreker in vuilniszakken gestopt en meegenomen bij de inbraak in de supermarkt aan het Waldhoornplein. De verdachte is bijna 20 minuten binnen geweest en gefilmd tijdens zijn activiteiten.

Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de Whatsapptiplijn: 06-17214856.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht vanavond  ivm het WK voetbal om 20.35 op NPO2 en op woensdag om 12.00 uur herhaald op NPO2.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -