zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie zoekt getuigen van mishandeling man (85) Rotterdamseweg Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – De recherche in Dordrecht doet onderzoek naar de mishandeling van een 85-jarige man uit Zwijndrecht.

 

Een onbekende dader sloeg op 15 juni rond 15.20 uur meermalen het slachtoffer in een verpleeghuis aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht met een voorwerp op zijn hoofd . De man liep behoorlijke hoofdwonden op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Het lijkt er op dat de man niet een willekeurig slachtoffer is  geworden, maar dat er sprake was van een gerichte actie.  De politie heeft nog in onderzoek of het gaat om een beroving of een ruzie. Van de dader is bekend dat hij bij aankomst een pet en een jas droeg, maar dat hij bij zijn vertrek geen pet meer op had en dat hij zijn jas los bij zich droeg. Verder is hij brildragend, kalend, droeg hij op 15 juni een korte broek over de knie en had schoenen aan met witte zolen. Ook maakte hij gebruik van een fiets met blauwe fietstassen.

De politie verzoekt de dader zich te melden. Maar ook getuigen zijn welkom. Heeft u op 15 juni tussen 15 en 16 uur op de Rotterdamseweg in Zwijndrecht de dader gezien? Of heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek? Belt u dan naar 0900-8844 en vraag naar de Recherche in Dordrecht. Als u liever anoniem blijft kunt u bellen met 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -