zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Onderzoek naar overval woning Schout Eeuwoutstraat Pernis

- advertentie -

Pernis – Twee bewoners van een woning op de Schout Eeuwoutstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag overvallen. Drie overvallers bedreigden het duo met vuurwapens, doorzochten de woning en gingen er met wat persoonlijke spullen vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 47-jarige slachtoffer zat op zijn bank televisie te kijken, toen er plots een overvaller via de schuifpui naar binnen kwam. Hij was niet alleen, in totaal kwamen drie overvallers de woning binnen. Het slachtoffer werd bedreigd met vuurwapens en vervolgens vastgebonden. Ook zijn 15-jarige zoon werd van boven gehaald en vastgebonden. Daarna namen de overvallers de tijd om de woning te doorzoeken. Uiteindelijk namen ze enkele persoonlijke bezittingen mee. Na de overval wist één van de slachtoffers zich te bevrijden en belde bij de buren de politie.

Getuigen
Onderzoek in de omgeving leverde niets op. De politie is nu op zoek naar de drie getinte daders. Omdat de slachtoffers zo van slag waren, is er geen uitgebreid signalement. Heeft u iets gezien rond de tijdstippen 21.20 en 00.30 uur op of in de omgeving van de Schout Eeuwoutstraat? Heeft u verdachte personen zien rondlopen? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waar iets op te zien is? Laat het de recherche aub weten! Dat kan via het tipformulier of 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook: 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -