vrijdag, mei 14, 2021
9.5 C
Rotterdam
vrijdag 14 mei 2021

Onderzoek naar overval woning Schout Eeuwoutstraat Pernis

Pernis – Twee bewoners van een woning op de Schout Eeuwoutstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag overvallen. Drie overvallers bedreigden het duo met vuurwapens, doorzochten de woning en gingen er met wat persoonlijke spullen vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 47-jarige slachtoffer zat op zijn bank televisie te kijken, toen er plots een overvaller via de schuifpui naar binnen kwam. Hij was niet alleen, in totaal kwamen drie overvallers de woning binnen. Het slachtoffer werd bedreigd met vuurwapens en vervolgens vastgebonden. Ook zijn 15-jarige zoon werd van boven gehaald en vastgebonden. Daarna namen de overvallers de tijd om de woning te doorzoeken. Uiteindelijk namen ze enkele persoonlijke bezittingen mee. Na de overval wist één van de slachtoffers zich te bevrijden en belde bij de buren de politie.

Getuigen
Onderzoek in de omgeving leverde niets op. De politie is nu op zoek naar de drie getinte daders. Omdat de slachtoffers zo van slag waren, is er geen uitgebreid signalement. Heeft u iets gezien rond de tijdstippen 21.20 en 00.30 uur op of in de omgeving van de Schout Eeuwoutstraat? Heeft u verdachte personen zien rondlopen? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waar iets op te zien is? Laat het de recherche aub weten! Dat kan via het tipformulier of 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook: 0800-7000.

Related Articles

Brand verwoest woning Groenlust Gouda

0
Gouda - Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het...

Gewonde man zwaait met mes Zweedsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdagavond op de Zweedsestraat in Rotterdam een man aangehouden. De...

Auto net niet te water Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

0
Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is donderdagmiddag door een nog onbekende oorzaak van de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay [...]

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's [...]

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage [...]

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door [...]

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg