zondag, september 26, 2021
17.8 C
Rotterdam
zondag 26 september 2021

Onderzoek naar overval woning Schout Eeuwoutstraat Pernis

Pernis – Twee bewoners van een woning op de Schout Eeuwoutstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag overvallen. Drie overvallers bedreigden het duo met vuurwapens, doorzochten de woning en gingen er met wat persoonlijke spullen vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 47-jarige slachtoffer zat op zijn bank televisie te kijken, toen er plots een overvaller via de schuifpui naar binnen kwam. Hij was niet alleen, in totaal kwamen drie overvallers de woning binnen. Het slachtoffer werd bedreigd met vuurwapens en vervolgens vastgebonden. Ook zijn 15-jarige zoon werd van boven gehaald en vastgebonden. Daarna namen de overvallers de tijd om de woning te doorzoeken. Uiteindelijk namen ze enkele persoonlijke bezittingen mee. Na de overval wist één van de slachtoffers zich te bevrijden en belde bij de buren de politie.

Getuigen
Onderzoek in de omgeving leverde niets op. De politie is nu op zoek naar de drie getinte daders. Omdat de slachtoffers zo van slag waren, is er geen uitgebreid signalement. Heeft u iets gezien rond de tijdstippen 21.20 en 00.30 uur op of in de omgeving van de Schout Eeuwoutstraat? Heeft u verdachte personen zien rondlopen? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waar iets op te zien is? Laat het de recherche aub weten! Dat kan via het tipformulier of 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook: 0800-7000.

Related Articles

Automobilist veroorzaakt ongeluk, lachgas vermoedelijke oorzaak Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist heeft zondagavond op de Laan van Avant-garde in Rotterdam-Nesselande een éénzijdig...

Politie stuit per toeval op Red Bull-bolides van Max Verstappen

0
Agenten van Team Verkeer Den Haag stuitten vannacht bij toeval op wel heel bijzondere voertuigen....

Vrouw raakt met auto te water Baljuwlaan Spijkenisse

0
Spijkenisse - Een vrouw is zondagochtend met haar auto in de sloot terechtgekomen. Het ongeluk...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Woonstad maakt Tarwewijk duurder

Woonstad maakt Tarwewijk duurder [...]

Filmopnamen In Narcissenstraat; Lange Hilleweg even dicht

Filmopnamen In Narcissenstraat; Lange Hilleweg even dicht [...]

Aandacht voor Rotterdam Cycling on Tour

Aandacht voor Rotterdam Cycling on Tour [...]

Oude terrein TOGR volledig overwoekerd

Oude terrein TOGR volledig overwoekerd [...]

Nederland op 2 miljoen positieve tests; Rotterdam op 98.141

Nederland op 2 miljoen positieve tests; Rotterdam op 98.141 [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg