Politie zoekt getuigen van steekincident Kanaaldijk Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Bij de politie kwam op zondag 24 juni omstreeks 00.45 uur de melding binnen van een mogelijk steekincident op de Kanaaldijk. Agenten troffen daar een gewonde 23-jarige man aan.

Omstanders boden het slachtoffer eerste hulp aan waarop dit werd overgenomen door ambulancepersoneel. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

- Advertisement -

De recherche is een onderzoek gestart. Omdat nog onduidelijk is wat zich precies heeft afgespeeld op de Kanaaldijk omstreeks 00.45 uur, is de recherche dringend op zoek naar getuigen.

Oproep getuigen
Bent u getuigen geweest van het steekincident op de Kanaaldijk in Waddinxveen of heeft u informatie die met dit steekincident te maken heeft? Neem dan contact op met de recherche in Gouda via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Traumahelikopter assisteert bij ernstige noodsituatie in een woning Zuidplaslaan Waddinxveen

Waddinxveen - Zondagmiddag 14 april omstreeks 13:45 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident in een woning aan...

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...