Man aangehouden voor mishandeling in ouderencomplex Rotterdamseweg Zwijndrecht

maandag 25 juni 2018 16:35

Zwijndrecht – De politie heeft een 71-jarige man aangehouden, die ervan wordt verdacht op 15 juni een bewoner van een ouderencomplex aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht te hebben mishandeld. Daar werd een man met een voorwerp op zijn hoofd geslagen.

 

Het slachtoffer liep daarbij behoorlijke hoofdwonden op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachte man uit Zwijndrecht zit vast.

 

0 reacties

Man aangehouden voor mishandeling in ouderencomplex Rotterdamseweg Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – De politie heeft een 71-jarige man aangehouden, die ervan wordt verdacht op 15 juni een bewoner van een ouderencomplex aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht te hebben mishandeld. Daar werd een man met een voorwerp op zijn hoofd geslagen.

 

Het slachtoffer liep daarbij behoorlijke hoofdwonden op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachte man uit Zwijndrecht zit vast.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!