vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Vuurkorf op balkon zorgt voor brandweeruitruk Zevenkampse Ring Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Drie brandweerwagens en vier politievoertuigen zijn afgelopen nacht voor jan met de korte achternaam uitgerukt voor een woningbrand aan de Zevenkampse Ring. Omstreeks half vier vannacht werd de meldkamer gebeld dat er op de derde verdieping van een appartement vlammen waren gezien.

Diverse hulpverleners spoedden zich naar het adres, eenmaal ter plaatse bleek een bewoner op zijn balkon een vuurkorf te hebben aangestoken. Of het slim is dat laten we maar even in het midden, maar de hulpverleners waren er in ieder geval niet blij mee. Zowel de brandweer als de politie hebben met de bewoner een hartig woordje gesproken.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -