Daders van overval Albert Heijn gepakt na achtervolging Rozenoord Berkel en Rodenrijs
via

 

 

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 29 juni rond 20.00 uur is de Albert Heijn overvallen door tenminste twee daders op de Rozenoord in Berkel en Rodenrijs.

Na de overval gingen de daders er met een auto als een speer van door. De politie die onderweg was voor de overvalmelding kreeg de vluchtende daders als snel in het vizier waarna een achtervolging het gevolg was over de ruit van Rotterdam.

De daders van de overval zijn door meerdere politiewagens achtervolgd waarbij men bij Leerdam dacht de politie te slim af te zijn door snel weer te keren in de richting van Rotterdam. Bij Hardinxveld-Giessendam schoten zij met hun vluichtwagen echter door de vangrail waarna het voor de agenten makkelijk was om de daders in de boeien te slaan. Tijdens de achtervolging kregen de agenten ondersteuning van de politiehelikopter.

Foto’s : Nieuws op Beeld

20180629220905.jpg

20180629220906.jpg

20180629220907.jpg

20180629220908.jpg

 

Daders van overval Albert Heijn gepakt na achtervolging Rozenoord Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 29 juni rond 20.00 uur is de Albert Heijn overvallen door tenminste twee daders op de Rozenoord in Berkel en Rodenrijs.

Na de overval gingen de daders er met een auto als een speer van door. De politie die onderweg was voor de overvalmelding kreeg de vluchtende daders als snel in het vizier waarna een achtervolging het gevolg was over de ruit van Rotterdam.

De daders van de overval zijn door meerdere politiewagens achtervolgd waarbij men bij Leerdam dacht de politie te slim af te zijn door snel weer te keren in de richting van Rotterdam. Bij Hardinxveld-Giessendam schoten zij met hun vluichtwagen echter door de vangrail waarna het voor de agenten makkelijk was om de daders in de boeien te slaan. Tijdens de achtervolging kregen de agenten ondersteuning van de politiehelikopter.

Foto’s : Nieuws op Beeld

20180629220905.jpg

20180629220906.jpg

20180629220907.jpg

20180629220908.jpg

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!