Gezin vlucht huis uit bij brute inbraak Ringvaartweg Rotterdam

zaterdag 30 juni 2018 09:39

Rotterdam – De bewoners van een woning aan de Ringvaartweg zijn afgelopen nacht met een klein kindje hun huis uitgevlucht bij een brute inbraak. Een nog onbekend aantal mannen gooiden bij de villa zonder pardon een ruit in en zochten het hele huis door.

De politie was snel gebeld maar de daders waren inmiddels al gevlucht. De politie heeft nog met een hond gezocht maar helaas de daders niet meer aangetroffen. Wel zijn er een aantal gestolen goederen teruggevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

Meer op :

https://facebook.com/story.php?story_fbid=1044289455736023&id=159756547522656

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gezin vlucht huis uit bij brute inbraak Ringvaartweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De bewoners van een woning aan de Ringvaartweg zijn afgelopen nacht met een klein kindje hun huis uitgevlucht bij een brute inbraak. Een nog onbekend aantal mannen gooiden bij de villa zonder pardon een ruit in en zochten het hele huis door.

De politie was snel gebeld maar de daders waren inmiddels al gevlucht. De politie heeft nog met een hond gezocht maar helaas de daders niet meer aangetroffen. Wel zijn er een aantal gestolen goederen teruggevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

Meer op :

https://facebook.com/story.php?story_fbid=1044289455736023&id=159756547522656

 

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!