Verdachte voor zware mishandeling Hoek van Holland aangehouden
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Hoek van Holland – Zondagavond werd op het strand van Hoek van Holland een man zwaar mishandeld. Dankzij een alerte getuige die snel een foto maakte en de wijkagent die in vrije tijd de verdachte ziet fietsen, konden agenten de verdachte dezelfde avond nog aanhouden.

 

Rond negen uur ’s avonds werd de meldkamer gebeld dat een man was mishandeld nabij een strandtent in/op Hoek van Holland. Hij lag met een bebloed hoofd op de grond. Agenten werden aangesproken door een getuige die een foto had gemaakt van de verdachte. Die foto werd direct verspreid onder collega-agenten. Ook de wijkagent die in zijn vrije tijd op het strand aanwezig was, zag deze foto. Toen hij even later op weg naar huis ging, zag hij op de Haakweg in Hoek van Holland opeens de verdachte fietsen. Hij alarmeerde zijn collega’s en volgde de man zodat hij zijn locatie kon blijven doorgeven aan de toesnellende collega’s. Die hielden de 38-jarige man op de Haakweg aan.

Het slachtoffer, een 45-jarige man uit Naaldwijk, is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is inmiddels aanspreekbaar.

 

Verdachte voor zware mishandeling Hoek van Holland aangehouden
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – Zondagavond werd op het strand van Hoek van Holland een man zwaar mishandeld. Dankzij een alerte getuige die snel een foto maakte en de wijkagent die in vrije tijd de verdachte ziet fietsen, konden agenten de verdachte dezelfde avond nog aanhouden.

 

Rond negen uur ’s avonds werd de meldkamer gebeld dat een man was mishandeld nabij een strandtent in/op Hoek van Holland. Hij lag met een bebloed hoofd op de grond. Agenten werden aangesproken door een getuige die een foto had gemaakt van de verdachte. Die foto werd direct verspreid onder collega-agenten. Ook de wijkagent die in zijn vrije tijd op het strand aanwezig was, zag deze foto. Toen hij even later op weg naar huis ging, zag hij op de Haakweg in Hoek van Holland opeens de verdachte fietsen. Hij alarmeerde zijn collega’s en volgde de man zodat hij zijn locatie kon blijven doorgeven aan de toesnellende collega’s. Die hielden de 38-jarige man op de Haakweg aan.

Het slachtoffer, een 45-jarige man uit Naaldwijk, is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is inmiddels aanspreekbaar.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...