zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Werkzaamheden Prins Alexanderlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vanaf 2 juli tot en met half oktober 2018 werkt de gemeente Rotterdam aan het zuidelijke deel van de Prins Alexanderlaan. Dit is het deel tussen ’s-Gravenweg ter hoogte van de metro-overgang en de Rietkerkweg. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Voor bezoekers en hulpdiensten blijft het IJssellandziekenhuis altijd bereikbaar. Het verkeer richting Capelle aan den IJssel wordt omgeleid. Volg de borden voor de omleiding.

Wegafsluitingen

In de eerste fase vervangt gemeente Rotterdam niet alleen het asfalt, maar vinden ook werkzaamheden aan de brug over de Ringvaart plaats. Hierdoor is de Prins Alexanderlaan tussen de ’s-Gravenweg ter hoogte van de metro-overgang en de Jacques Dutilhweg in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Deze volledige afsluiting gaat in op 2 juli en duurt tot en met 29 juli 2018. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Verkeer richting Zevenkamp en Ommoord adviseren we om in die periode te rijden via de Kanaalweg en Capelseweg. De RET rijdt een gewijzigde route met vervangende haltes gedurende de gehele uitvoeringsperiode.

Na deze periode is op de Prins Alexanderlaan alvast weer één rijstrook open voor verkeer.

Weekendafsluiting

Om de definitieve asfaltlaag op de kruisingen aan te brengen zijn er 3 weekendafsluitingen nodig. Het gaat om de kruisingen:

  • 28-29 juli: Prins Alexanderlaan met de Jacques Dutilhweg
  • 18-19 aug: Kralingseweg
  • 13-14 okt: Rietkerkweg

Meer informatie vindt u op www.rotterdam.nl/prinsalexanderlaan of op www.rotterdamonderweg.nl

Tekst : gemeente Capelle aan den IJssel Foto : Jeroen van Zomeren


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -