woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Zorgmanager verzorgingstehuis aangehouden voor diefstallen van bejaarden Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam/Zwijndrecht/Tilburg – Onlangs werd in een woning in Rotterdam een 48-jarige vrouw aangehouden. De Rotterdamse, een leidinggevende in een verzorgingstehuis, wordt er van verdacht dat zij sinds 2013 onder andere gouden sieraden, geld en portemonnees heeft gestolen van bewoners. Haar slachtoffers hadden een gemiddelde leeftijd rond de 90 jaar.

Het onderzoek werd gestart nadat er in februari verschillende meldingen kwamen van diefstal uit het verzorgingstehuis. Rechercheurs onderzochten de zaak en op 13 juni werd verdachte in haar woning aangehouden. Bij de doorzoeking vonden rechercheurs onder andere een sieradenkistje met juwelen die herkend werden door een 100-jarige bewoonster van het tehuis. Daarnaast vonden ze een portemonnee, die herleid kon worden naar een diefstal van een paar jaar geleden uit een verzorgingstehuis in Tilburg. De vrouw werkte toen daar. De verdachte is maandag 18 juni voorgeleid aan de rechter commissaris en zit nog vast.

Eigenaren sieraden gezocht
De verdachte werkte de afgelopen jaren in verzorgingstehuizen in Tilburg, Zwijndrecht en Rotterdam. Bij de huiszoeking werden meer sieraden aangetroffen, waarvan de eigenaar nog niet achterhaald is. De foto’s van de sieraden staan verzameld op een gezochtpagina, in de hoop dat mensen of nabestaanden de eigendommen herkennen. De pagina is hier te vinden.

Neem bij herkenning contact op met de recherche van de eenheid Rotterdam, district Zuid-West via 0900-8844, of vul het formulier op de gezocht-pagina in.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -