donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Twee personen aangehouden na onderzoek bedrijfspand aan de Moldau Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Bij de politie kwam op zaterdag 7 juli een anonieme melding binnen over een chemische lucht die geroken werd bij een bedrijfspand aan de Moldau. Twee personen die in het pand aanwezig waren zijn aangehouden.

Voordat agenten het pand aan de Moldau  konden betreden werd uit voorzorg de hulp van de brandweer ingeschakeld, omdat er in de melding gesproken werd over een chemische lucht. Er werden door de brandweer geen concentraties gevaarlijke stoffen gemeten. Hierop werd het pand door de politie doorzocht. Binnen werden een aantal zakken met een vooralsnog onbekende substantie aangetroffen. Deze zijn voor onderzoek in beslag genomen. In het pand zijn een 44-jarige man en een 49-jarige vrouw, beiden uit Den Haag, in verband met het onderzoek aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor mochten zij naar huis. Zij mogen het onderzoek in vrijheid afwachten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -