Kort Nieuws Rotterdam Zuid

Man (24) belaagd bij tramhalte Edo Bergsmaweg Rotterdam

Foto : Dennis Vervoorn

Een 24-jarige man is maandagmorgen omstreeks 04.00 uur lichtgewond geraakt door een steekincident bij een tramhalte. De Barendrechter stond op de Edo Bergsmaweg te wachten op de tram toen hij om en vuurtje werd gevraagd door de twee jongens op een scooter.

Er ontstond een woordenwisseling en één van de jongens haalde uit met een scherp voorwerp. De man hield er een lichte verwonding in zijn nek aan over. De jongens waren op de scooter gevlucht. Er wordt aangifte gedaan en de politie doet verder onderzoek.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter