woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man (24) belaagd bij tramhalte Edo Bergsmaweg Rotterdam

- advertentie -

Een 24-jarige man is maandagmorgen omstreeks 04.00 uur lichtgewond geraakt door een steekincident bij een tramhalte. De Barendrechter stond op de Edo Bergsmaweg te wachten op de tram toen hij om en vuurtje werd gevraagd door de twee jongens op een scooter.

Er ontstond een woordenwisseling en één van de jongens haalde uit met een scherp voorwerp. De man hield er een lichte verwonding in zijn nek aan over. De jongens waren op de scooter gevlucht. Er wordt aangifte gedaan en de politie doet verder onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -