Headlines Rotterdam Zuid

Man gewond aan been na schietpartij Slinge Rotterdam


Rotterdam – Een man is maandagavond gewond geraakt door een schietpartij. Deze zou volgens getuigen hebben plaatsgevonden op de Slinge ter hoogte van het Bareveld.

De man is met een verwonding aan zijn onderbeen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft op het Bareveld een persoon aangehouden. Het is niet bekend in welke vorm deze persoon iets te maken heeft met de schietpartij. De politie doet verder onderzoek.

Bron en Foto : IJsselmondenieuws.nl

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter