Capelle aan den IJssel Headlines Kralingen-Crooswijk

Veel drukte na ongeval zonder gewonden Abram van Rijckevorselweg Rotterdam


Door een ongeval is er vanmorgen veel verkeershinder ontstaan op de Abram van Rijckevorselweg. Op de rotonde voor het Kralingseplein ontstond er een kop-staart ongeval. Een aantal voertuigen kon hierdoor hun weg niet meer vervolgen waardoor het verkeer achter het ongeval zich opstroopte.

Er vielen geen gewonden. Bergers hebben de verschillende voertuigen van de weg gehaald. Om dit te kunnen doen sloot de politie enkele rijstroken af. Omstreeks 09.30 uur waren alle voertuigen weg en loste de drukte snel op.

 

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie te plaatsen

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter