dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Veel drukte na ongeval zonder gewonden Abram van Rijckevorselweg Rotterdam

- advertentie -

Door een ongeval is er vanmorgen veel verkeershinder ontstaan op de Abram van Rijckevorselweg. Op de rotonde voor het Kralingseplein ontstond er een kop-staart ongeval. Een aantal voertuigen kon hierdoor hun weg niet meer vervolgen waardoor het verkeer achter het ongeval zich opstroopte.

Er vielen geen gewonden. Bergers hebben de verschillende voertuigen van de weg gehaald. Om dit te kunnen doen sloot de politie enkele rijstroken af. Omstreeks 09.30 uur waren alle voertuigen weg en loste de drukte snel op.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -