Kort Nieuws Schiedam

Inbreker schijt in zijn broek na aanhouding in Schiedam

Archief foto

Schiedam – Een inbreker kreeg het dinsdagmiddag spaans benauwd na zijn aanhouding. Een langdurig verblijf achter gesloten deuren zag hij mogelijk niet zitten en raakte alleen al van de gedachte onwel. De man was gepakt door een burger die de man had zien inbreken in een pand nabij de Jan van Galenstraat. 

Agenten waren snel ter plaatse en namen de verdachte over. Deze werd vervolgens niet lekker in de politiebus en bevuilde deze. Na controle van ambulancepersoneel bleek de man verder niet veel te mankeren en kreeg hij alsnog zijn vervoertje naar het bureau. Hij is aangehouden en zal worden gehoord.

 

 

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter