woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Inbreker schijt in zijn broek na aanhouding in Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een inbreker kreeg het dinsdagmiddag spaans benauwd na zijn aanhouding. Een langdurig verblijf achter gesloten deuren zag hij mogelijk niet zitten en raakte alleen al van de gedachte onwel. De man was gepakt door een burger die de man had zien inbreken in een pand nabij de Jan van Galenstraat. 

Agenten waren snel ter plaatse en namen de verdachte over. Deze werd vervolgens niet lekker in de politiebus en bevuilde deze. Na controle van ambulancepersoneel bleek de man verder niet veel te mankeren en kreeg hij alsnog zijn vervoertje naar het bureau. Hij is aangehouden en zal worden gehoord.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -