Kort Nieuws Rotterdam Zuid

Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto Stadionweg Rotterdam

Foto : Mark Swager

Rotterdam – Een voetganger is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval met een personenauto. De voetganger werd op de Stadion weg geschept. Volgens een politie woordvoerder is het slachtoffer ernstig gewond.

Het slachtoffer is met zware verwondingen aan het hoofd naar een ziekenhuis overgebracht. De politie sloot in verband met het onderzoek de Stadionweg voor enige tijd af. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De automobilist bleef ongedeerd.

 

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter