woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto Stadionweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een voetganger is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval met een personenauto. De voetganger werd op de Stadion weg geschept. Volgens een politie woordvoerder is het slachtoffer ernstig gewond.

Het slachtoffer is met zware verwondingen aan het hoofd naar een ziekenhuis overgebracht. De politie sloot in verband met het onderzoek de Stadionweg voor enige tijd af. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De automobilist bleef ongedeerd.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -