dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Dode na bedrijfsongeval Schaardijk Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Op het terrein van Hollandia is dinsdagmorgen een dode gevallen na een bedrijfsongeval. Het slachtoffer een 59 jarige man uit Nieuwerbrug aan den Rijn kwam bekneld te zitten nadat er ijzeren blok staal van 2500kg naar beneden was gekomen. 

Het blok viel boven op de man, hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft het terrein afgezet en zal onderzoek doen. Ook wordt de arbeidsinspectie in kennis gesteld en zal onderzoek doen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -