Headlines Krimpen aan den IJssel

Dode na bedrijfsongeval Schaardijk Krimpen aan den IJssel


Op het terrein van Hollandia is dinsdagmorgen een dode gevallen na een bedrijfsongeval. Het slachtoffer een 59 jarige man uit Nieuwerbrug aan den Rijn kwam bekneld te zitten nadat er ijzeren blok staal van 2500kg naar beneden was gekomen. 

Het blok viel boven op de man, hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft het terrein afgezet en zal onderzoek doen. Ook wordt de arbeidsinspectie in kennis gesteld en zal onderzoek doen.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter