Capelle aan den IJssel Headlines

Grote controle voor aanpak overlast Capelle – Schollevaar


Capelle aan den IJssel – Handhaving, politie, deurwaarders en de belastingdienst hebben woensdag een grote controle gehouden. Doel van de actie is om onder andere overlast in de wijk Schollevaar-Oost tegen te gaan, dit op verzoek van de wijkhandhaver.

Zowel handhavers en politie werden met de auto en motor ingezet om overlastgevers en wanbetalers op te sporen. Ook werd er gebruikt gemaakt van het ANPR-systeem dat wordt gebruikt om kentekens van auto’s te scannen.

De actie bleek een groot succes. Duizenden euro’s werden er geïnd, voertuigen in beslag genomen en diverse personen werden beboet. Er zullen nog meer acties volgen.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter