donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Steen door een ruit en braaksporen aan de Oldegaarde Rotterdam leidt tot twee aanhoudingen

- advertentie -

Rotterdam – Agenten, die een melding kregen dat er een steen door een ruit van een woning aan de Oldegaarde was gegooid, zagen vier jongens wegrennen toen zij op de locatie aankwamen. Twee van hen werden direct in de kraag gevat.

Inbraak
Al snel bleek dat de jongens iets anders van plan waren dan enkel de vernieling van een ruit en dat leidde naar een woning in een aangrenzende flat, waar braaksporen werden gevonden. Twee van de vier jongens zouden in de woning geweest zijn terwijl de twee anderen op de uitkijk stonden.

De aangehouden verdachten zijn Rotterdammers van 17 en 19 jaar oud. Naar de twee anderen wordt een nader onderzoek ingesteld.

De zomervakantie staat weer voor de deur en daarmee neemt de kans op inbraak helaas ook toe. Daarom vijf praktische tips die de kans op een inbraak met 50% verminderen. Klik op deze link: https://youtu.be/MAIh6LHxLm4


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -