zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Agressieve demente man (73) getaserd door politie in verpleeghuis Rotterdam

- advertentie -

De politie heeft in een verpleeghuis een 73-jarige demente man getaserd. De man was erg agressief richting de agenten, had een televisie vernield en wilde met een stuk metaal een raam kapot maken. Medicijnen kregen de man niet rustig waardoor er werd gekozen voor het gebruik van de taser.

De man werd opgevangen door de agenten en boeiden hem. Korpschef Frank Pauw verklaard dat uit de eerste evaluatie blijkt dat het stroomstootwapen op de betreffende afdeling niet gebruikt mocht worden. Politieagenten moeten in een split-second bedenken wat voor geweldsmiddel ze inzetten, de agent koos daardoor voor het stroomstootwapen om zo min mogelijk letsel te voorkomen.

De politie is in overleg met de betrokken partijen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -