woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie doet onderzoek naar schietincident Grote Visserijstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij het schietincident op de Grote Visserijstraat in Rotterdam is op 13 juli rond 20.45 uur een 22-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Agenten troffen hem in een auto aan met een schotwond in zijn been. De man bloedde hevig en is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij was verminderd aanspreekbaar. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Agenten zetten de Grote Visserijstraat deels af en stelden in de ruime omgeving een onderzoek in. Ook spraken ze met meerdere getuigen die ten tijde van het incident in de buurt waren en mogelijk iets gezien hadden.

Getuigen
De toedracht van het schietincident is vooralsnog onduidelijk. De politie komt dan ook graag in contact met mensen die meer van deze zaak afweten en die nog niet de politie gesproken. Was u getuige? Bel dan met de politie op 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, belt u naar 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -