zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Uitval meldkamer Rotterdam door IT-problemen

- advertentie -

De meldkamer van Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid kampt met IT-problemen. De problemen ontstonden omstreeks 14.00 uur nadat een aantal werkplekken niet meer in konden loggen. Op dat moment waren er voldoende centralisten aanwezig die wel aan het werk waren. Voor de burger is er dus geen probleem dat de meldkamer niet te bereiken is.

De hulpdiensten zijn inmiddels de standaardprocedure gestart om uit te wijken naar de meldkamer van Den Haag. Aldaar zijn er extra werkplekken aanwezig om in het geval van een storing de 112-meldingen aan te nemen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om vanaf die locatie weer operationeel te worden.

Hoe lang de storing nog gaat duren is niet bekend. De computer systemen zullen opnieuw moeten worden opgestart zodra het probleem is gevonden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -