dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Vondst vuurwapen in voetbalkooi Kop van Zuid Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft op zondagochtend 8 juli een 28-jarige man zonder vaste- woon of verblijfplaats opgepakt die met een vuurwapen rondliep op de Kop van Zuid in Rotterdam. Agenten vonden later het wapen in het gras van een nabijgelegen voetbalkooi op de route waar de verdachte heeft gelopen.

De politie kreeg een melding binnen over drie ruziënde mannen. Eén van hen zou daarbij een vuurwapen in zijn hand hebben. Agenten gingen op de melding af en kregen het drietal op ‘de Draaischijf’ bij het entrepotgebouw in het vizier.

De man werd gefouilleerd, er werd in eerste instantie geen vuurwapen aangetroffen. Enkele ogenblikken later werd het wapen door agenten in het gras van een nabijgelegen voetbalkooi gevonden.

De politie doet onderzoek naar de aanleiding en omstandigheden van de ruzie. De man is aangehouden, voorgeleid en zit voorlopig vast.

Meld vuurwapenbezit
Hoe meer vuurwapens van straat zijn, hoe beter het is. De hulp van getuigen is daarbij van groot belang. Als je weet dat een persoon in het bezit is van een (vuur)wapen, mag je de politie altijd bellen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Wie daadwerkelijk iemand met een vuurwapen ziet, mag altijd 112 bellen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -