dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

EOD brengt granaat tot ontploffing in Numansdorp

- advertentie -

Numansdorp – De Explosieve Opruimings Dienst heeft vanmorgen op een bouwterrein een Engelse granaat tot ontploffing gebracht. De granaat was tijdens werkzaamheden gevonden op het bouwterrein aan de Ambachtsherenlaan.

Om de granaat onschadelijk te maken werd het granaat verderop gecontroleerd tot ontploffing gebracht. Wel bijzonder is dat er bij de granaat nog een briefje van ongeveer 74 jaar oud werd gevonden. Deze zouden door de Engelsen in de granaat worden gestopt, zodat bij ontploffing duidelijk werd waar deze vandaan kwam. De wijkagent Cor van Heemst maakte er een foto van.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -