dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Flexteam Zuid van politie Rotterdam haalt voor 1,7 miljoen aan verdovende middelen van straat

- advertentie -

ROTTERDAM – De afgelopen twee weken hebben de leden van het FlexteamZuid behoorlijk huisgehouden in Rotterdam-Zuid. Het Flexteam Zuid is een samengesteld districtelijk team, wat uit leden van politie Charlois, politie Rotterdam IJsselmonde en politie Feijenoord bestaat.

Een overzicht:
Op woensdag 27 juni resulteerde een onderzoek in de Goudenregenstraat in het oprollen van een versnijdingspand. De politie heeft hierbij drie personen aangehouden. Na een doorzoeking in de woning met de rechter-commissaris is er 30 kilo heroïne en een drugspers aangetroffen. Deze spullen zijn direct inbeslag genomen en afgevoerd.

Op donderdag 28 juni heeft de politie een preventieffouilleeractie gehouden op de Strevelsweg. Tijdens deze actie zijn 7 messen, twee ploertendoders en een personenauto met een verborgen compartiment aangetroffen. In het verborgen compartiment trof de politie 1 kilo heroïne aan en 105.000,- euro.

Op dinsdag 3 juli ging het Flexteam Zuid in verband met een openstaand vonnis aan de deur bij een persoon op de Wolphaertsbocht. Na binnentreden trof men twee personen aan in wederom een versnijdingspand. De verdachten werden hierop gelijk aangehouden. Hierbij is ook een doorzoeking verricht in de woning met de rechter-commissaris. Bij deze doorzoeking werd 2,8 kilo heroïne aangetroffen, 300 gram cocaïne en 85 gram hennep.

Op dinsdag 10 juli ging het Flexteam Zuid op verzoek van de recherche een persoon aanhouden aan de Loods Holland. Bij het binnentreden troffen zij wederom verdovende middelen aan. Ook hier vond een doorzoeking plaats met de rechter-commissaris. Ditmaal was er niemand thuis, maar er werd wel 3 kilo cocaïne aangetroffen.

Op vrijdag 13 juli zijn de leden van het Flexteam Zuid na observatie een woning binnen getreden aan het Willem Molenbroekplein. Hierbij zagen zij direct een geldtelmachine en attributen die gebruikt worden voor de bereiding van verdovende middelen. Na de aanhouding van de twee verdachten die aanwezig waren is ook hier onder leiding van de rechter-commissaris een doorzoeking verricht. In de woning werd een professionele verborgen ruimte aangetroffen achter een kast in een wand. Na onderzoek is er 16 kilo cocaïne en 218.000 euro aan contanten inbeslaggenomen.

De laatste twee weken is door het Flexteam Zuid voor 1,7 miljoen euro aan verdovende middelen van de straat gehaald en 323.000 euro aan contant geld afgepakt. In alle zaken zal recherche Zuid een nader onderzoek instellen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -