Meisje (14) overleden na ernstig ongeval Katwijkseweg Wassenaar

dinsdag 17 juli 2018 11:00

Wassenaar – Het meisje dat gisterenavond zwaargewond raakte na een ongeval op de Katwijkseweg (N441) is maandagavond aan haar verwondingen overleden, meldt de politie deze dinsdagmorgen. Het 14-jarige meisje uit Voorburg kwam door een nog onbekende oorzaak in botsing met een automobiliste.

Het meisje raakte zwaargewond en werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar mocht de hulp niet meer baten en ze overleed aan haar verwondingen. De automobiliste raakte eveneens gewond, zij reed met haar auto na het ongeval het water in. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (14) overleden na ernstig ongeval Katwijkseweg Wassenaar
Schrijver:

 

 

Wassenaar – Het meisje dat gisterenavond zwaargewond raakte na een ongeval op de Katwijkseweg (N441) is maandagavond aan haar verwondingen overleden, meldt de politie deze dinsdagmorgen. Het 14-jarige meisje uit Voorburg kwam door een nog onbekende oorzaak in botsing met een automobiliste.

Het meisje raakte zwaargewond en werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar mocht de hulp niet meer baten en ze overleed aan haar verwondingen. De automobiliste raakte eveneens gewond, zij reed met haar auto na het ongeval het water in. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

 

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!