Politie Leerdam op zoek naar eigenaar slang

dinsdag 17 juli 2018 11:52

Leerdam – De politie heeft op Instagram een foto geplaatst van een slang die over de Brunellaan kroop. Een bewoonster zag het dier voorbij komen en maakte snel een foto om vervolgens de politie te bellen. Die was snel ter plaatse maar trof de slang zelf niet meer aan.

De dierenambulance is ingeschakeld om op zoek te gaan naar de slang. Of deze al gevonden is, is nog onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Politie Leerdam op zoek naar eigenaar slang
Schrijver:

 

 

Leerdam – De politie heeft op Instagram een foto geplaatst van een slang die over de Brunellaan kroop. Een bewoonster zag het dier voorbij komen en maakte snel een foto om vervolgens de politie te bellen. Die was snel ter plaatse maar trof de slang zelf niet meer aan.

De dierenambulance is ingeschakeld om op zoek te gaan naar de slang. Of deze al gevonden is, is nog onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!