Verzekeringsmaatschappij looft beloning uit voor tip brand Johannahoeve Capelle aan den IJssel

dinsdag 17 juli 2018 11:22

Capelle aan den IJssel – De verzekeringsmaatschappij van de Johannahoeve is op zoek naar de persoon die sluitende tip kan geven over wat er is gebeurd met het voormalige restaurant de Johannahoeve. Zij loven een beloning uit voor degene die “de tip” kan geven. Om hoeveel geld het gaat is niet gezegd. De monumentale boerderij brandde op 20 juni geheel af. Het ging Capellenaren aan het hart dat dit stukje Historisch Capelle verloren is gegaan.

De politie sluit brandstichting nog steeds niet uit, de oorzaak is echter moeilijk te achterhalen om de felle vlammen en het slopen van het pand bijna alle sporen heeft gewist. Er zouden inmiddels meerdere tips zijn binnengekomen die nu worden onderzocht.

Lees meer op AD.nl

Restaurant Johannahoeve verwoest door uitslaande brand ‘s-Gravenweg Capelle aan den IJssel (video)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verzekeringsmaatschappij looft beloning uit voor tip brand Johannahoeve Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De verzekeringsmaatschappij van de Johannahoeve is op zoek naar de persoon die sluitende tip kan geven over wat er is gebeurd met het voormalige restaurant de Johannahoeve. Zij loven een beloning uit voor degene die “de tip” kan geven. Om hoeveel geld het gaat is niet gezegd. De monumentale boerderij brandde op 20 juni geheel af. Het ging Capellenaren aan het hart dat dit stukje Historisch Capelle verloren is gegaan.

De politie sluit brandstichting nog steeds niet uit, de oorzaak is echter moeilijk te achterhalen om de felle vlammen en het slopen van het pand bijna alle sporen heeft gewist. Er zouden inmiddels meerdere tips zijn binnengekomen die nu worden onderzocht.

Lees meer op AD.nl

Restaurant Johannahoeve verwoest door uitslaande brand ‘s-Gravenweg Capelle aan den IJssel (video)

 

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!