zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Gewonden bij aanrijding N209 Leeuwenakkerweg Bergschenhoek

- advertentie -

Bergschenhoek – Op de N209 Leeuwenakkerweg heeft er omstreeks 11.30 uur een ongeval plaatsgevonden. De hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter zijn uitgerukt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het bankgebouw.

Bij het ongeval vielen er twee gewonden. Deze zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De weg is deels afgesloten en de politie doet onderzoek naar de toedracht. Vanmorgen vondt er in Bleiswijk ook al een zwaar ongeval plaats. Daar reed een automobilist tegen een boom.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -