woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man gooit koelkast naar beneden en bedreigd handhavers in Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een man is dinsdagmiddag helemaal door het lint gegaan toen hij werd staande gehouden door handhavers. De man eerder die dag grofvuil op zeer asociale wijze aangeboden en ook een koelkast vanaf de vierde etage naar beneden gegooid., Handhaver gingen ter plaatsen voor een goed gesprek.

Bij zijn staande houding ging hij echter volledig door het lint, hij bedreigde de handhavers ernstig met onder ander de dood en uitte forse beledigingen. Hierop werd besloten om hem aan te houden inzake bedreiging en belediging. De man werd naar het bureau gebracht en de handhavers doen aangifte.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -