Politie onderzoekt schietpartijen Vlaardingen en Schiedam

Date:

Deel bericht:

De politie doet onderzoek naar twee schietpartijen van afgelopen nacht. Op de  Francijntje de Kadtlaan in Vlaardingen en op de Rietkraag in Schiedam vloog er een kogel door de ruit. Er raakte niemand gewond en volgens de politie blijken de schietpartijen niet gerelateerd te zijn aan elkaar.

De bewoner van een huis aan de Francijntje de Kadtlaan in Vlaardingen was vanochtend rond zes uur in een klap wakker, toen hij ontdekte dat er op een ruit aan de voorkant van zijn woning was geschoten. De kogel lag in de woonkamer. Hij begreep meteen waarom zijn hond afgelopen nacht aansloeg. Dat was tussen 01.00 en 02.00 uur.

- Advertisement -

Op de Rietkraag in Schiedam vloog rond 02.00 uur een kogel door de woning. Deze kwam ook door een ruit. Een getuige wist te melden dat na het schot een man met een oranje jas wegrende. Hij liep in de richting van de speeltuin in de buurt.

Het is nog onduidelijk wie er achter de incidenten zit. Daarom zoekt de politie getuigen die informatie of camerabeelden hebben. Geef deze door via bijgaand tipformulier of bel naar het nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...