woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie onderzoekt schietpartijen Vlaardingen en Schiedam

- advertentie -

De politie doet onderzoek naar twee schietpartijen van afgelopen nacht. Op de  Francijntje de Kadtlaan in Vlaardingen en op de Rietkraag in Schiedam vloog er een kogel door de ruit. Er raakte niemand gewond en volgens de politie blijken de schietpartijen niet gerelateerd te zijn aan elkaar.

De bewoner van een huis aan de Francijntje de Kadtlaan in Vlaardingen was vanochtend rond zes uur in een klap wakker, toen hij ontdekte dat er op een ruit aan de voorkant van zijn woning was geschoten. De kogel lag in de woonkamer. Hij begreep meteen waarom zijn hond afgelopen nacht aansloeg. Dat was tussen 01.00 en 02.00 uur.

Op de Rietkraag in Schiedam vloog rond 02.00 uur een kogel door de woning. Deze kwam ook door een ruit. Een getuige wist te melden dat na het schot een man met een oranje jas wegrende. Hij liep in de richting van de speeltuin in de buurt.

Het is nog onduidelijk wie er achter de incidenten zit. Daarom zoekt de politie getuigen die informatie of camerabeelden hebben. Geef deze door via bijgaand tipformulier of bel naar het nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -