dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie zet wapenstok in bij burenruzie Schollevaartsedreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft gisterenavond ingegrepen met de wapenstok bij een ordinaire burenruzie. In de wijk Zevenkamp op de Schollevaartsedreef zou een bewoonster voor de ogen van haar kinderen zijn bedreigd met een mes door haar buurvrouw. De politie probeerde te bemiddelen nadat de familie van de overbuurvrouw ook naar buiten kwam om verhaal te halen over een kapotte ruit maar het was al te laat.

Agenten riepen hulp van collega’s in maar er ontstond al een gevecht. De agenten hebben daarop hun wapenstok moeten gebruiken om de ruzie te doen stoppen. Meerdere personen uit één familie kregen flinke klappen om de vrouw en haar familie te beschermen. Met de komst van de extra agenten en een hondengeleider keerde rust terug en werden er verschillende mensen aangehouden voor bedreiging, opruiing en vernieling.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -