Verdachte rijdt op agenten in en beschadigd politiewagen bij aanhouding Hofknecht Wijk bij Duurstede

Date:

Deel bericht:

Wijk bij Duurstede – Een verdachte vlucht bij een aanhouding, waarna hij op agenten inrijdt en ook een politieauto beschadigd. De man is nog steeds voortvluchtig.

Donderdagochtend 19 juli rond 08.30 uur willen agenten op de Hofknecht een verdachte aanhouden. Op het moment dat de agenten de man benaderen gaat hij er vandoor. In zijn vluchtpoging rijdt de verdachte in op de agenten en beschadigd ook nog een politieauto. Gelukkig weten de agenten op tijd weg te springen en zijn ze niet gewond geraakt . Na het inrijden op de agenten lost een van de agenten een schot op de vluchtende auto en een achtervolging wordt ingezet. De politieheli ondersteunt hierbij vanuit de lucht en Burgernet wordt ingezet. Ondanks alle politie-inzet zag ziet de verdachte toch kans om te ontkomen.

- Advertisement -

Mercedes gezocht
Op het moment van de achtervolging rijdt de verdachte in een Zwarte Mercedes met het kenteken: RS-206-?. Het is onbekend of de man nog steeds in de auto rijdt. Mogelijk heeft hij de auto verlaten en is op een andere manier verder gegaan. Heeft u deze auto zien rijden? Weet u waar deze auto op dit moment staat of heeft u de verdachte de auto zien verlaten? Benader dan niet zelf de verdachte of de auto, maar bel 112.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Utrecht - Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...