dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie houdt verdachte terrorisme aan in Schiedam

- advertentie -

Brussel – De Nederlandse politie heeft woensdag op verzoek van de Belgische politie een man opgepakt. Hij wordt ervan verdacht aangesloten te zijn bij een terroristische organisatie, meldt de Telegraaf op zijn website. Een woordvoerder van het federaal parket in België heeft dat vrijdag bevestigd maar kon geen verdere details geven.

Volgens de bronnen van de NOS gaat om de 27-jarige Halil K. Hij werd bij een controle aangehouden, hij werd direct vastgezet omdat hij werd internationaal werd gezocht voor terrorisme gerelateerde activiteiten. Ook zijn woning in Schiedam is doorzocht. Daarbij is er onder andere gezocht naar computers.  De man stond bekend als gewelddadig en vuurwapengevaarlijk.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -