woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Ernstig zedenincident Herman Bavinckstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een jonge vrouw raakte zaterdagochtend ernstig gewond bij een zedenincident in de Rotterdamse Herman Bavinckstraat in de wijk De Esch. Een team van twintig rechercheurs is  vanochtend  in nauwe samenwerking met het openbaar ministerie aan het onderzoek begonnen.

 

Rechercheurs hebben nog niet uitgebreid met het slachtoffer kunnen spreken. Wat nu bekend is, is dat het slachtoffer rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat is gefietst.

Ze kwam daar rond 05.30 uur aan. Kort nadat ze haar fiets buiten op straat op slot zette is ze aangevallen door  een man. Ze raakte daarbij zoals gezegd ernstig gewond.

Mogelijk is de vrouw op haar fietsroute vanaf een bepaald moment gevolgd.

Het onderzoek is in volle gang. De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s gemaakt, het plaats delict is in kaart gebracht en met een aantal getuigen is al gesproken. Rechercheurs hebben gekeken waar camera’s hangen en zijn al bezig om eigenaren daarvan te benaderen. Met speurhonden zijn verschillende zaken uitgelopen.

Informatie?
Hopelijk kunnen we in de komende dagen specifiekere vragen aan u stellen, maar in de tussentijd: heeft u iets gezien of denkt u iets te weten, maar heeft u nog niemand van de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en verwijs naar het onderzoek in de Herman Bavinckstraat.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -