donderdag, juli 7, 2022
16.2 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Lichtgewonden bij steekpartij in Rotterdam en Schiedam

- advertentie -

Bij twee steekpartijen zijn vannacht twee mensen gewond geraakt. Volgens de politie lijken de verwondingen van de slachtoffers mee te vallen. De steekpartijen vonden plaats op de Schiedamsedijk in Rotterdam en in de von Leibnizstraat in Schiedam.

Het slachtoffer op Schiedamsedijk raakte rond half 8 gewond aan zijn rug. Twee mannen zijn daarvoor aangehouden. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis. Het slachtoffer uit Schiedam raakte eveneens niet zwaargewond. Hij werd omstreeks hals zes gestoken.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -