dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie doet onderzoek naar ernstig zedendelict Herman Bavinckstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is afgelopen nacht in de Herman Bavinckstraat een groot onderzoek gestart na aanleiding van een ernstig zedendelict. Een vrouw is die afgelopen nacht in onbekende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De Forensische Opsporing van de politie heeft uitgebreid onderzoek verricht. Daarbij is er gebruik gemaakt van onder andere een zedenhond en zijn er 3D-beelden gemaakt. De politie kan in het kader van het onderzoek nog niet inhoudelijk op het voorval ingaan.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -