zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Chauffeur van vrachtwagen zwaargewond na botsing met container Onderweg Pijnacker

- advertentie -

PIJNACKER – Een chauffeur van een vrachtwagen is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen. De chauffeur reed door een nog onbekende oorzaak tegen een container achter een kwekerij aan de Onderweg en verloor het bewustzijn.

De brandweer dacht dat het slachtoffer bekneld zou zitten maar hiervan bleek geen sprake. De chauffeur is uit zijn cabine gehaald en wordt momenteel gereanimeerd door onder andere het personeel van de traumahelikopter. Mogelijk is de chauffeur onwel geworden.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -