Mannen met getrokken wapens aangehouden Albert Schweitzerplaats Rotterdam

maandag 23 juli 2018 09:37

De politie heeft gisterenavond op de Albert Schweitzerplaats twee verdachten aangehouden. Agenten kregen de meldingen van een verdachte situatie en gingen op de melding af. Bij het ter plaatse komen werden de twee verdachten aangetroffen en een BTGV procedure gestart.

Met een BTGV houdt de politie de verdachten met getrokken wapens aan. Er komen dan zeer veel politie-eenheden ter plaatse om te assisteren. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Wat ze op hun kerfstok hebben zitten is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen met getrokken wapens aangehouden Albert Schweitzerplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft gisterenavond op de Albert Schweitzerplaats twee verdachten aangehouden. Agenten kregen de meldingen van een verdachte situatie en gingen op de melding af. Bij het ter plaatse komen werden de twee verdachten aangetroffen en een BTGV procedure gestart.

Met een BTGV houdt de politie de verdachten met getrokken wapens aan. Er komen dan zeer veel politie-eenheden ter plaatse om te assisteren. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Wat ze op hun kerfstok hebben zitten is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!