dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Ongeval tussen vrachtwagen en auto zorgt wederom voor file A16 Rotterdam

- advertentie -

Rond het knooppunt Terbregseplein is vanmorgen omstreeks 08.15 uur een forse file ontstaan. Een auto en een vrachtwagen botsten in de richting van Ridderkerk op de A16 net na het Terbregseplein op elkaar. Hierdoor moesten er meerdere rijstroken worden afgesloten.

Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. Het verkeer hoopte voor het Terbregseplein op en al snel ontstonden er files op de A20. Tussen het Kleinpolderplein en Nieuwerkerk aan den IJssel stond het verkeer in de richting van de A16 vast.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -