zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politiehond James pakt verdachte schietincident Van Ghentstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Politiehond James hield vanmorgen vroeg op de Van Ghentstraat een 23-jarige verdachte uit ’s-Gravenhage aan. Even voor vijf uur klonken daar een aantal schoten. Snel was een poli-tieman daar die met de hulp van een getuige een verdachte in beeld kreeg. De man rende weg maar de ingezette politiehond rende sneller.

Korte tijd later werden nog twee verdachten aangehouden. Door forensische opsporing is een onderzoek ingesteld en sporen zijn veiliggesteld. Er is bij de politie niet bekend of er iemand gewond is geraakt. De politie onderzoekt verder in de buurt onder andere in vuilniscontainers naar sporen.

Getuigen
De andere twee aangehouden verdachten zijn 21 en 22 jaar en komen uit Maassluis en Utrecht. Getuigen die meer weten of beelden hebben kunnen de politie benaderen via het nummer 0900-8844 of via het tipformulier.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -