zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Bedrijventerrein deels ontruimd door gaslek Vareseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Het gaslek op bedrijventerrein Rotterdam-Noordwest is onder controle. Het lek werd vanmorgen ontdekt door medewerkers van een groothandel in hout en bouwmaterialen. Zij kwamen rond half zeven vanmorgen het magazijn binnen en roken gas waarop de brandweer werd gebeld.

Vanwege explosiegevaar werd er een groot deel van de omgeving afgezet. Ook Rotterdam- The Hague Airport nam maatregelen en heeft een andere aanvliegroute in gebruik genomen. De route die over de Spaanse Polder gaat werd buiten gebruik gesteld. Omstreeks 08.30 uur was het gaslek onder controle doordat Stedin de toevoer wist af te sluiten. Het pand moest toen nog wel geventileerd worden.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -