zaterdag, mei 15, 2021
9.4 C
Rotterdam
zaterdag 15 mei 2021

Jongen (15) scheurt kaak bij mishandeling in Nassauweg Dordrecht

Dordrecht – Een 15-jarige jongen werd zaterdag 30 juni op de Nassauweg van zijn fiets getrokken en zo heftig in elkaar geschopt en geslagen dat hij een gescheurde kaak opliep. De politie zoekt de daders én roept getuigen op om eventueel beeldmateriaal te delen.

 

De tiener fietste rond 21:45 uur met drie vrienden vanaf het benzinestation aan de S.M. Hugo van Gijnweg over de Waldeck Pyrmontweg in de richting van begraafplaats Essenhof. Op de Waldeck Pyrmontweg stond een groepje jongens met wie het latere slachtoffer waarschijnlijk een woordenwisseling kreeg.

Klappen en schoppen
De vier vrienden fietsten door, maar een van de jongens die een scooter had, haalde hen in. Op de Nassauweg, ter hoogte van de begraafplaats, trok de bestuurder van de scooter de 15-jarige van zijn fiets en werkte hem naar de grond. Hij en de andere toegesnelde jongens van het groepje gaven hem rake klappen en schoppen. Daarbij raakte het slachtoffer gewond aan zijn hoofd en gezicht. In het ziekenhuis bleek later dat zijn kaak gescheurd was.

Was u getuige of heeft u beelden?
De politie deed direct onderzoek in de omgeving, maar trof van de daders geen spoor meer. Wij spraken al met verschillende getuigen, maar misschien zijn er meer mensen die iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling van deze jongen. Weet u meer of hebt u zelfs beelden van het incident, meld u dan via onderstaand tipformulier. Daar kunt u ook eventuele beelden uploaden. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht, of anoniem bellen via 0800-7000.

Related Articles

Meerdere woningen onderzocht na ‘vreemde geur’ aan Bourgondischelaan in Bodegraven

0
Bodegraven - Vrijdagavond 14 mei werd de brandweer rond kwart over acht in verband met...

Kleine sinkholes ontstaan in Rotterdam Ommoord

0
Rotterdam - Vrijdagochtend 14 mei zijn er meerdere sinkholes ontstaan bij de Kraaiheide in Rotterdam. De...

Politie zoekt verdachten van steekpartij Berlagepad Rinze Koopmanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar de verdachten van de steekpartij op het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ook voorplein van Ahoy verandert in Songfestival-sferen

Ook voorplein van Ahoy verandert in Songfestival-sferen [...]

Presentatoren Songfestival gekleed in Nederlandse creaties

Presentatoren Songfestival gekleed in Nederlandse creaties [...]

Pauluskerk-illegalen poepen en piesen er vrij op los

Pauluskerk-illegalen poepen en piesen er vrij op los [...]

Beverwaard wil méér camera's

Beverwaard wil méér camera's [...]

Rotterdam krijgt vijf miljoen voor aanpak havencriminaliteit

Rotterdam krijgt vijf miljoen voor aanpak havencriminaliteit [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg