zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Jongen (15) scheurt kaak bij mishandeling in Nassauweg Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een 15-jarige jongen werd zaterdag 30 juni op de Nassauweg van zijn fiets getrokken en zo heftig in elkaar geschopt en geslagen dat hij een gescheurde kaak opliep. De politie zoekt de daders én roept getuigen op om eventueel beeldmateriaal te delen.

 

De tiener fietste rond 21:45 uur met drie vrienden vanaf het benzinestation aan de S.M. Hugo van Gijnweg over de Waldeck Pyrmontweg in de richting van begraafplaats Essenhof. Op de Waldeck Pyrmontweg stond een groepje jongens met wie het latere slachtoffer waarschijnlijk een woordenwisseling kreeg.

Klappen en schoppen
De vier vrienden fietsten door, maar een van de jongens die een scooter had, haalde hen in. Op de Nassauweg, ter hoogte van de begraafplaats, trok de bestuurder van de scooter de 15-jarige van zijn fiets en werkte hem naar de grond. Hij en de andere toegesnelde jongens van het groepje gaven hem rake klappen en schoppen. Daarbij raakte het slachtoffer gewond aan zijn hoofd en gezicht. In het ziekenhuis bleek later dat zijn kaak gescheurd was.

Was u getuige of heeft u beelden?
De politie deed direct onderzoek in de omgeving, maar trof van de daders geen spoor meer. Wij spraken al met verschillende getuigen, maar misschien zijn er meer mensen die iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling van deze jongen. Weet u meer of hebt u zelfs beelden van het incident, meld u dan via onderstaand tipformulier. Daar kunt u ook eventuele beelden uploaden. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht, of anoniem bellen via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -