zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Evacuatie zorgcomplex na mislukte plofkraak Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Donderdagmorgen zijn de bewoners van een zorgcomplex in Zwijndrecht geëvacueerd door de politie, dit na het vinden van een explosief in een tas. Deze tas werd gebruikt bij een mislukte plofkraak op de ABN AMRO pinautomaat bij winkelcentrum Walburg.

Het explosief is inmiddels geruimd door de Explosieve Opruimingsdienst en zal binnenkort tot ontploffing worden gebracht. Ruim honderd winkels moesten dicht blijven. Het winkelcentrum en de woningen werden om 11 uur weer vrijgegeven. Om 12 uur konden de winkels hun deuren weer openen. De wekelijkse markt werd afgelast door het incident.

De daders hebben bij aankomst de bewakingscamera’s onklaar gemaakt met roze verf. Het team van de Forensische opsporing doen onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -