zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Kindje bewusteloos uit buitenbad Tikibad Duinrell gehaald

- advertentie -

Wassenaar – Een kind is vanmiddag in het Tikibad onwel geworden, de Telegraaf meldt dit op haar website. Het kindje zou bewusteloos zijn geweest maar nog wel aan het ademen. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om het slachtoffertje van de juiste medische hulp te voorzien. Het slachtoffertje is daarna met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend volgens een politiewoordvoerder. Het buitenbad is tijdelijk gesloten en onderzoek moet uitwijzen hoe het incident kon gebeuren. Ook is niet helemaal duidelijk of het kind daadwerkelijk in het buitenbad heeft gelegen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -